side-banner

nyheder

OG Tech& ZHANGJIAGANG First People's Hospital holdt en underskrivelsesceremoni

Om eftermiddagen den 29. marts blev underskrivelsesceremonien af ​​"Aiyen Orthopedic Joint Science and Technology Innovation Fund" afholdt i Zhangjiagang, og Suzhou AND Science&Technology Development Corp. underskrev en strategisk samarbejdsaftale med Zhangjiagang First People's Hospital.Denne strategiske underskrift markerer åbningen af ​​et nyt kapitel i integrationen af ​​medicin og teknik mellem de to parter.

签约1

Lu Qiang.Formand for Suzhou AND Tech, påpegede, at samarbejdskontrakten i Zhangjiagang er første gang, hvilket er en god start, vil spille fordelene ved industriel udvikling, kombineret med hospitalets kliniske ressourcer og behov, fokusere på at løse den faktiske problemer med medicinsk klinisk, for at opnå win-win samarbejde til gavn for folks sundhed.

签约2

*Zhangjiagang First People's Hospital blev grundlagt i 1962 og blev tilføjet som et tilknyttet hospital til Soochow University i 2005, tildelt som et Grade IIIB hospital i 2011 og med succes etableret som et Grade IIIA generelt hospital i 2020. Det er et teknisk samarbejdscenter i Shanghai Zhongshan Hospital, et "strategisk samarbejde hospital" i Jiangsu Provincial People's Hospital og et undervisningshospital ved Nanjing Medical University, Jiangsu University, Nantong University, Xuzhou Medical College og mange andre universiteter.Det er det første niveau 5-hospital i Suzhou med elektronisk sygejournalfunktion, et af de få internethospitaler i provinsen med sin egen platform og et niveau 4 klasse A-hospital med standardiseret modenhed af interoperabilitet.


Indlægstid: 31. marts 2023